我個京東acc無實名, 淨係登記左電活用sms登入

成功8499, 不過再入番去用大陆地址都吾俾我買,
Maybe限購 ...
Jim_Jim 發表於 2023-11-2 14:08

多謝,原來而家唔實名都買倒
已落單8499

via HKEPC Reader for Android

入錢落WeChat pay HK, 8499 落到單

入錢落WeChat pay HK, 8499 落到單
hellfighter 發表於 2023-11-2 14:40

唔須實名用信用咭都得

請問有無話買乜野先要實名?

請問有無話買乜野先要實名?
jda 發表於 2023-11-2 16:47

百億補貼果啲要實名

JD 好快,下午落單,已經出左貨了

via HKEPC IRF 5.1.14 - Android(5.1.2)

JD 好快,下午落單,已經出左貨了

via HKEPC IRF 5.1.14 - Android(5.1.2)
hellfighter 發表於 2023-11-2 22:21

京東今早打黎送貨

京東今早打黎送貨  

ckkong97 發表於 2023-11-4 09:17

收左貨了

收左貨了  

hellfighter 發表於 2023-11-4 11:52

一返黎個keyboard G 字jam 咗, 左上角㩒唔倒, 㩒多幾下成個制凹咗入去出唔番黎.... 再挑番佢出黎個制正常番... 我懷疑個keyboard 粒制啲啤膠未磨好就裝....

幾千蚊NOTEBOOK 都咁兒暿