(不專業平民開箱文)再見後說聲你好

前言:本身用開inno 3d gtx 570,但最近被a字頭的670吸引,原定今日去買,可是不是間間有貨,有貨也吊高黎賣,想了一會,那就不如買3風扇及用680底版料做的inno 3d 670吧!
入手價:$34xx

換卡前先向570作出最後致敬!!(剛買回來時的樣)

盒上的序號

開盒後第一眼(黑色三連星黎啦)
(個盒就好大,內裏可是空空洞洞,第一次打開時仲以為未齊配件)

插入

咁就冇左3條卡糟
電源係6+8

裝好D野,入去睇睇

最後跑跑分

CPU: I7 920
RAM:6 GB DDR3 1333

初次感想:
冇張570咁熱,連風扇都冇咁嘈,部機冇咁熱
終於順利出到2560*1頻頻頻440
冇左不流暢感
玩開果隻game 的 fps高左(廢話)

8/7/2012:

今日試下超頻
好滿意
這應該是680的分數吧!!

期待一下樓主嘅開箱~~~

好似真係幾好...張570 會放出去?/

好似真係幾好...張570 會放出去?/
vicente504 發表於 2012-7-7 12:01

諗緊......
可能做後備卡
張後備275 就賣左佢

其實隻南海5係邊款
有超值版 自強版 原版

依然諗緊買平d 好定貴d好
ATI  就7870 N卡 670 JETSTREAM

樓主有冇打算超頻?

樓主有冇打算超頻?
chanszetong 發表於 2012-7-7 15:46

暫時夠用
唔超住

估唔到3風扇比單風扇靜

估唔到3風扇比單風扇靜
victor0302 發表於 2012-7-7 23:51

3風扇散熱好D快D,變左風扇可以行慢D,所以靜左