講下一號個layout, 最主要連件product火牛都無, 叫人估入面係咩?
老實講, 如果個background真係自己原創既 ...
zerogambit@@@@ 發表於 2012-5-4 12:07

香港人根本唔重視

發現1號投票會員不尋常狀況,目前正積極研究
雷俊 發表於 2012-5-3 11:41

發現了再多了一個參賽作品有幾個1/5開的AC,且為1積分的

發現了再多了一個參賽作品有幾個1/5開的AC,且為1積分的
cleverandy 發表於 2012-5-5 12:14

投那個作品的新會員和1號投票會員的'上次訪問'時間十分相近,很可能是同一人所為。

回復 59# zerogambit@@@@

老實講,買電腦機箱內既野有幾河睇佢d包裝。

投那個作品的新會員和1號投票會員的'上次訪問'時間十分相近,很可能是同一人所為。 ...
Windian 發表於 2012-5-5 15:57

我今次唔係講僅一號
某另一作品係有大約2-3個1/5開的AC,且為1分

回復  zerogambit@@@@

老實講,買電腦機箱內既野有幾河睇佢d包裝。
gamezz 發表於 2012-5-5 17:45

有,頭6個鐘

再睇多次作品,都係投唔落手
如果好似上面話環保唔用盒,其實都係岩
跟本砌機十個無一個會keep火牛個盒,七日有壞羅去鋪頭換,我砌完就已經掉左個盒,因為火牛都好少頭七就壞左

好似d Bulk CPU咁…一大個紙箱裝住十個八個…你買,鋪頭都會比袋你
咁直接將火牛放落袋就算…唔洗用盒
d 型號資料火牛上張貼紙都有,如果唔係cable management的牛都應該無乜配件

我今次唔係講僅一號
某另一作品係有大約2-3個1/5開的AC,且為1分
cleverandy 發表於 2012-5-5 21:50

係呀,我都係討論緊果件作品,由相似度可估計投一號和" 某另一作品 "的AC是同一個人,而不排除投"某一作品"的目的是擾亂結果分散注意(當然我只是初步猜測,不能作準)

再睇多次作品,都係投唔落手
如果好似上面話環保唔用盒,其實都係岩
跟本砌機十個無一個會keep火牛個盒 ...
dennix 發表於 2012-5-6 05:09

但火牛的邊都幾尖下,好易界穿袋,加上包裝可以保護運輸時的碰撞

1. 字型樣衰, 缺乏霸氣, logo 不合比例
2. 表面太花, 但總體唔樣衰 (我冇話佢靚啊, 我話佢唔樣衰咋)
3. 字型樣衰, 選色 (各式不同仿金屬+實色) 完全唔夾
4. 字型樣衰, 字體特效唔一致, Antec logo 宜改用實色
5. Antec logo 及 PLATINUM 字型怪怪地, 背景唔知想表達 d 乜
6. 字型樣衰, 缺乏霸氣, 彩虹色唔知搞乜
7, 8. 字型唔夾, 效果奇怪
9, 10, 11, 12, 13. 參加 wallpaper 比賽呀?
14. 個 Antec logo 玩 3D 效果? 部份地方有層半透明顏色, 唔知想搞乜...
15. 小學生整 PowerPoint 呀?
16. 除左無端端有句 "POWER SUPPORT" 唔夾之外, 整體最好係佢
17. 字型唔夾

立申: 嚴重歧視包括但不限於以下字型或配搭: Arial, Helvetica, 標楷體, 新細明體, serif 配 sans serif
理申: 我並無參賽, 亦唔識任何參賽者.