紅咭 + 油券,入 $400 普通,
就系咁!
blkbd5 發表於 2022-6-10 10:36

收到!

你指單上係收400, 去到月結單先見到要俾3xx?

我岩岩收到紅卡了, 係唔係入油都係講"入400" 再俾埋西隧券 ...
jda 發表於 2022-6-10 06:51

Both Correct. 油缸大的就話入$800 (黃金)和俾兩格 coupon.

某些領展商場做泊車優惠時有得攞!

油券

special 係唔係黃竹坑執笠果時出果張告別限定版?
jda 發表於 2022-6-9 06:24

唔止得黃竹坑,我張卡係响界限街油站出嘅。

Shell specail card (-$2.7) + DBS信用卡(入$450送$100) + 儲shell積分(星期六3.75倍積分,指定油站貴油 ...
danehill 發表於 2022-6-9 06:22

我收到email,今個月有張優惠券,入$450送$120,仲筍過DBS卡。

某些領展商場做泊車優惠時有得攞!
chpyeung 發表於 2022-6-12 16:23

Ching, 有邊個領展場

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

Ching, 有邊個領展場  

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
fatman 發表於 2022-6-12 22:49

已知的有小西灣廣場, 愛東商場, 禾輋商場, 大元商場, 應該仲有其他的.

唔止得黃竹坑,我張卡係响界限街油站出嘅。
wct 發表於 2022-6-12 21:23

希望 shell D 油站快D 執, 咁就有機會有 special 卡派.

希望 shell D 油站快D 執, 咁就有機會有 special 卡派.
chpyeung 發表於 2022-6-13 03:20

似乎唔係執先出special card,界限街油站到依家都仲未執。

我當年出卡果陣,個promoter剩係同我講張紅卡比普通黃卡平多$1,之後shell自動加個優惠去到平$2.7。

我收到email,今個月有張優惠券,入$450送$120,仲筍過DBS卡。
wct 發表於 2022-6-12 21:25

咁好,我冇收到email.....