邊度有得攞加德士自家400送50券?

上次megabox攞過, 12月到左期
有無師兄/姐知而家邊度有得攞最新加德士自家400送50券?  

加得快VIP+(400-70劵),上星期入到23L
asasas999 發表於 2022-8-24 17:43

用紅卡入少D俾少D錢已可以用到張券, 計落更加平.

.
用加德士都用咗二十幾年 , 每次入油我都問入油員入滿 $400 有冇得送 $70 , 每次都話有 , 間中會話冇 , 第 ...
Tencent700 發表於 2022-8-19 11:38

加得快VIP+(400-70劵),上星期入到23L

.
用加德士都用咗二十幾年 , 每次入油我都問入油員入滿 $400 有冇得送 $70 , 每次都話有 , 間中會話冇 , 第 ...
Tencent700 發表於 2022-8-19 11:38

Sinopec 貴油有D日子係減 $7.1/L 喎!

入20L 油差 $12.86 表面上睇唔係俾多好多, 但其實每升差價係$0.64. 請記住平貴油平時每升差價是 $1.19. 俾多$0.64/L 入貴油值唔值就見仁見致啦.

.
用加德士都用咗二十幾年 , 每次入油我都問入油員入滿 $400 有冇得送 $70 , 每次都話有 , 間中會話冇 , 第二日去問, 通常都又有 , 昨天去問話冇得送 $70 , 好奇上網 check 油價 , 原來 Sinopec 貴油逢星期五減 $6.8

加德士入平油 $400 , 入到 20.094 Liter, 實際付款 $338.44 , 信用卡回贈 0.4% , 信用卡找數 $337.09

Sinopec 入貴油 $357.27 , 入到 20.094 Liter, 實際付款 $357.27 , 信用卡回贈 2% , 信用卡找數 $350.12

大家都入 20.094 Liter , Sinopec 貴油($24.58/L) 比 加德士平油($23.39/L) , 只係貴了 $12.86

剛好今天星期五 , 準備一陣間去入油 , 不過唔知加德士平油同 Sinopec 貴油 效能爭幾多 ?
.

似乎唔係執先出special card,界限街油站到依家都仲未執。

我當年出卡果陣,個promoter剩係同我講張紅卡 ...
wct 發表於 2022-6-13 12:47

油站執笠出卡的機會大D呀!

你係咪keep住入開shell?120卷有冇特別使用限制?
DBS做埋今個月之後我得番疊500送100,配special用 ...
bighead 發表於 2022-6-13 12:18

之前有轉加得快,不過經常收到shell 優惠之後就唔轉,計落每L差唔多減$5.x
我每個月都只係入一千左右
120卷同其他卷一樣條件,冇特別。
之前有個仲正,$750送3000分,可以同信用卡嘅400送60一齊用計落等如送150,

我收到email,今個月有張優惠券,入$450送$120,仲筍過DBS卡。
wct 發表於 2022-6-12 21:25

你係咪keep住入開shell?120卷有冇特別使用限制?
DBS做埋今個月之後我得番疊500送100,配special用好似仲係抵過加得快紅卡加卷

我收到email,今個月有張優惠券,入$450送$120,仲筍過DBS卡。
wct 發表於 2022-6-12 21:25

咁好,我冇收到email.....

希望 shell D 油站快D 執, 咁就有機會有 special 卡派.
chpyeung 發表於 2022-6-13 03:20

似乎唔係執先出special card,界限街油站到依家都仲未執。

我當年出卡果陣,個promoter剩係同我講張紅卡比普通黃卡平多$1,之後shell自動加個優惠去到平$2.7。