買左十年淘寶平板 手机  可能好運氣  未碰過跌欄  不過  有乜事要退貨  真係问题

但係  唔通又遍遍 ...
b-29 發表於 2022-8-16 12:49

安全D好。其實手機盒已經好硬
我以前見人地細店
成盒跌左落地
開出來一D事都無
但我其實無論點。始終都會加固
因為保險唔包太危險

我部k50pro叫親戚試左2星期
ok先寄翻來
貼左50¥鋼化膜。加上50¥防跌手機殼
全部行哂高級防禦配置
照計ok的

我都拼多多買左一部k50pro叫集運寄來
提醒一下你。手機屬於易碎品
就算買保險都不保破損。只保丟失
所以 ...
hkmand001 發表於 2022-8-16 12:45

咩係加固紙盒。加保險保丟失?集運有呢d選項嗎?

旺角阿周 發表於 2022-8-16 13:22

集運会叫你唔好寄平板  手机  有乜事  佢哋唔会負責

旺角阿周 發表於 2022-8-16 13:22

4px可以買保險。可以寄手機
可以加固。但係唔包破損
就算順豐一樣都係唔包
手機不包破損係行規。

集運会叫你唔好寄平板  手机  有乜事  佢哋唔会負責
b-29 發表於 2022-8-16 13:45

多謝介紹,係幾抵,但LCD屏呢。。
whatsapp有無延遲?有乜setting要設定?

旺角阿周 發表於 2022-8-16 14:14

国版內置谷歌  一定要將WhatsApp 卑晒权限  通知 声震  自啓动  
要將WhatsApp 留系后台  咁做  就会冇睡死延遲

youtube 有介紹此机  去看看视频   lcd 不差  系阳光下暗d

有3.5mm 耳机孔  衣家系稀有品   

.

旺角阿周 發表於 2022-8-16 14:14

留名睇你開箱

国版內置谷歌  一定要將WhatsApp 卑晒权限  通知 声震  自啓动  
要將WhatsApp 留系后台  咁做  就会冇睡 ...
b-29 發表於 2022-8-16 15:06

要幹掉會殺後台的app才是正路啊

要幹掉會殺後台的app才是正路啊
l0001 發表於 2022-8-16 15:23

系統app 你点搞?root 机  今時今日咪搞喇!

留名睇你開箱
l0001 發表於 2022-8-16 15:22

Mobile 01 台灣佬咪开左箱  仲好鬼詳細添