其實tvb近排都好似有新人加入
LamKwanYin 發表於 2022-7-12 17:23

好似話嚟自山雞台?

黃婉君在ig透露昨日最後一次主持Talk The Walk,暗示呢幾日之內離職。英語新聞組完成換血。

黃婉君在ig透露昨日最後一次主持Talk The Walk,暗示呢幾日之內離職。英語新聞組完成換血。 ...
雙天至尊 發表於 2022-7-17 17:29

唔通最近有新人加入?

錢穎嘉復出

錢穎嘉復出
dwbf 發表於 2022-7-18 21:03

有線都等摺la, 都唔知返嚟做咩?唔通係冇其他台肯收留佢?

有線都等摺la, 都唔知返嚟做咩?唔通係冇其他台肯收留佢?
LamKwanYin 發表於 2022-7-18 21:32

你講完摺未呢
有線就算幾窮都未到亞視嘅地步

你講完摺未呢
有線就算幾窮都未到亞視嘅地步
死宅男@XC 發表於 2022-7-18 22:37

我覺得儘管「有線」有可能會結束收費電視,也會繼續免費電視業務,特別是近日77台收視,有時候較99台還要高。

我覺得儘管「有線」有可能會結果收費電視,也會繼續免費電視業務,特別是近日77台收視,有時候較99台還要 ...
daemongmong 發表於 2022-7-18 22:39

唔知佢有冇機會同 mytvsuper終止合作?

我覺得儘管「有線」有可能會結束收費電視,也會繼續免費電視業務,特別是近日77台收視,有時候較99台還要 ...
daemongmong 發表於 2022-7-18 22:39

有線收費電視近年都冇咩好睇,越嚟越少台睇,不如放多啲資源去免費電視業務可能仲好
77台20:30套《黑金風暴》收視仲高過99台韓劇,顯示電視觀眾都係偏向鍾意睇港劇,但好多時播韓劇真係唔太吸引,文化唔同之餘又唔熟悉啲演員
我係有線就摺咗個收費電視佢,將收費電視業務原有資源擺去免費台度,去同另外兩台競爭

有線收費電視近年都冇咩好睇,越嚟越少台睇,不如放多啲資源去免費電視業務可能仲好
77台20:30套《黑金風 ...
我我我_0430 發表於 2022-7-19 01:30

自從 now出現之後有線收費電視係幾乎比人挨打