準則買pan記 TH-50JX700H, 請問有無伏

準則買pan記 TH-50JX700H, 請問有無伏

TCL 代工, 勝在5年保, ANDROID TV但有D疾,同埋應該差唔多準備轉新款LX700
唔介意牌子同保養買新款TCL 50P735隻色做得比JX700好

搭單問,隻平價48oled 係咪都係tcl panel?

幫人買咗部Mamatei
背光唔勻巡,左邊一撻撻光影,實色畫面勁覺眼,平時細心睇亦留意到
有冇人知道有冇機會換?

Android部分唔算好順,remote比實大個用落唔多順手

有d後悔推人買呢部機
唯一好處係5年保,呢part冇得輸
如果自用我寧願平d買tcl,起碼有大細remote,兩個remote都好用

搭單問,隻平價48oled 係咪都係tcl panel?
lennon 發表於 2022-7-5 07:50

係LG Panel,本人用緊好滿意

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

背光唔勻巡,左邊一撻撻光影,實色畫面勁覺眼,平時細心睇亦留意到
有冇人知道有冇機會 ...
C-Leung 發表於 2022-7-5 09:10

如果平時睇電視都有影響,可以叫代理睇,應該有得換。信興出名服務都好好

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

回覆 5# bommer

咁呢兩日應該扑槌

TCL 代工, 勝在5年保, ANDROID TV但有D疾,同埋應該差唔多準備轉新款LX700
唔介意牌子同保養買新款TCL 50P7 ...
aS-91 發表於 2022-7-5 01:34

LX700 出來, 好似唔同grade...

有冇人知道有冇機會 ...
C-Leung 發表於 2022-7-5 09:10

tcl 邊部.

LX700 出來, 好似唔同grade...
LEOWAI 發表於 2022-7-5 11:51

未SURE香港版會係點,不過入門機估計都係TCL代工
之前話LX900都係中國產,最後賣街係馬來西亞

如果你依家要買,差唔多價錢,唔計牌子同保養一定係P735靚過JX700