16GB RAM OR 512GB SSD 會係8月1至8月8
Eriku 發表於 2022-7-21 23:02

係喎,基本上改任何一項option都會早d出貨

始終最平配置係最多人買,好多唔知乜嘢單雙通道,只知有新買新

16GB 1TB shipped by SF from SH

訂咗16GB/1TB/10gpu要31/7到貨,今日見apple store 話廣東道有貨,即時取消張單,比錢去攞貨

但如果要考慮埋自己部NB服役5-6年,應該買M2好啲?
(我而家果部係mb pro early 2015) ...
ricky828 發表於 2022-7-18 11:06

如果新功能你用唔著
M1 16G 512
一係 mbp  m1

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

訂咗16GB/1TB/10gpu要31/7到貨,今日見apple store 話廣東道有貨,即時取消張單,比錢去攞貨 ...
@112 發表於 2022-7-22 20:09

而家唔係一訂就即時過你數?
仲會出貨先過數?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

仲會出貨先過數?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
bobopig 發表於 22-7-2022 20:55

可以照比錢 (store)
但 online 果張單退$囉

回覆 146# bobopig

U can Cancel Order before it ships

仲會出貨先過數?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
bobopig 發表於 2022-7-22 20:55

買過咁多年CTO, 一向都係hold credit
出貨前一兩日先正式收錢

今日下午訂單24GB 1TB,8月2到,但隻耳機聽日就到。。。快到呢....