Board logo

標題: marshall mode ii [打印本頁]

作者: kkblue    時間: 2022-8-21 21:30     標題: marshall mode ii

本帖最後由 kkblue 於 2022-8-21 21:52 編輯

各位師兄唔知佢真定假 平咁多。  https://www.gicso.top/p?id=kC7H4 ... 0UOuAwWbFk3KyQj1Dxw
作者: 係咁先啦    時間: 2022-8-21 21:40

唔知點解 條Link 我睇唔到圖片資料介紹?
只見到"微訊截圖……"
作者: kkblue    時間: 2022-8-21 21:48

我岩岩試吓按條link又睇到 唔知咩問題
作者: kkblue    時間: 2022-8-21 21:51

回覆 2# 係咁先啦
師兄 岩岩新加左條link係下面
作者: 係咁先啦    時間: 2022-8-21 22:06

回覆 4# kkblue


    有幾條視頻睇到了,但大部分圖片是 空白的,我都唔知何解
不過佢寫 平左好多喎。師兄你有冇去淘仔睇過?如果淘仔有好多都賣緊差不多價錢的話,咁就………唔好衝動了
作者: leungleung1234    時間: 2022-8-21 22:36

成個網站都好可疑
作者: kkblue    時間: 2022-8-21 22:43

回覆 6# leungleung1234 我係facebook 睇到 好多人買
作者: leungleung1234    時間: 2022-8-21 22:54

回覆  leungleung1234 我係facebook 睇到 好多人買
kkblue 發表於 2022-8-21 22:43



    你可以去google search 一下"facebook 騙人廣告",你第一個post條link個網站好可疑下。
作者: kkblue    時間: 2022-8-22 00:39

回覆 8# leungleung1234 ok 唔該晒師兄
作者: cngaiyin    時間: 2022-8-22 02:16

首先是 他連自己公司的照片都不能拍 要拍別人的嗎

第一張圖 公司簡介 2016年開始  結果今年以經開了19年?
再者 這店面是一間叫perfect suit factory的日本服裝店

第二張圖 原來灣仔電腦城在日本

然後我隨便打了一堆資料就說我訂購成功了 , 連付款都不用

典型的騙資料網站 , 小心被賣去柬XX
作者: kkblue    時間: 2022-8-22 02:30

回覆 10# cngaiyin
唔該晒師兄分析 我都覺得好流 無埋由平咁多
作者: kk6166    時間: 2022-8-23 15:24

假假
作者: WKML    時間: 2022-8-24 14:19

回復 11 #kkblue

淘佬一舊人仔咋

via HKEPC Reader for Android





歡迎光臨 電腦領域 HKEPC Hardware (https://h0.hkepc.com/forum/) Powered by Discuz! 7.2