經一事,蔡一智。 買More卡搵黎攪!
kens4 發表於 2022-7-5 12:13

係。more48元卡都要實名登記後先用得。排隊嘅仲有得嚟。呢啲開咗卡得3個月有效嘅卡,買之前諗清楚。吾相信有檔口會主動提醒,就算你問佢都會答你唔使登記。除非你買嗰日要登記

正解
但係啲sms卡一係就無晒餘額負埋數
一係就負埋數

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1 ...
lkclkc2003 發表於 2022-7-5 11:31

我相信最便宜而較長期有效的儲值卡是abcmobile,一般$20~30就有,卡+增值券套裝$35,自行出售增值券$10,即卡只是$25,而開卡有餘額$70及數據8Gb,再開$60數據plan,還可以扣三個月的月費$9都未至於成負數,所以適合mnp。
我舊年一口氣買了6張,已開了三張,如果你有興趣,我可以轉讓一張給你(單卡)。

券$10邊個要?街賣$5

之前買張新年卡,想用用下上台,點知勁多4字。

我相信最便宜而較長期有效的儲值卡是abcmobile,一般$20~30就有,卡+增值券套裝$35,自行出售增值券$10 ...
csuse123 發表於 2022-7-5 13:44

如果additional要幾十蚊
就真係不如買張全新好過

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

肥花大把呢啲就到期或冇DATA的實體卡.

肥花大把呢啲就到期或冇DATA的實體卡.
limborock 發表於 2022-7-6 23:40

如果接受新号碼去MNP3萬能,
咁直接去直銷就得啦,
佢哋都有就到期卡给客人買呢MNP入3萬。

Del..........