上面果舊仲要自己本身係轉插, 插落拖板先會穩陣
jacktsui 發表於 2024-5-23 15:46

Exactly!  As I won't bring a "拖板", plan B (desktop charger + travel adapter) is one of the best possible alternatives.

我冇用呢d款好耐。。。另一個問題係有時牆身d位太貼邊,根本呢d款插唔到入去

via HKEPC IR 5.1.14 - And ...
takeoto 發表於 2024-5-23 15:10

Yes, some of the hotel rooms power socket spacing are so so narrow, those universal travel chargers are indeed not applicable!  Now I am using it at home

回覆 38# pc1668
其實我去旅行都會帶1個插電源線+1個可以換插頭的一體化充電器。
因為去旅行不時都住bnb/民宿,D插座位多數都係角落位唔方便插一體化電器
ching插電源線的點解唔直接買條當地標準的電源線好過用轉插

回覆  pc1668
其實我去旅行都會帶1個插電源線+1個可以換插頭的一體化充電器。
因為去旅行不時都住bnb/民宿,D插座位多數都係角落位唔方便插一體化電器
ching插電源線的點解唔直接買條當地標準的電源線好過用轉插
hihihellohihi 發表於 2024-5-23 16:39

Those travel adapters (JP/KR/EU/etc.) were bought long time ago for "拖板".  As they also work with desktop chargers, I would continue to use it for the time being.

"點解唔直接買條當地標準的電源線好過用轉插" ... yes, would buy a dedicated power cord sometime later

Yes, some of the hotel rooms power socket spacing are so so narrow, those universal travel charger ...
pc1668 發表於 23/5/2024 16:30

不過之前買落既都係usb,而家好多都用c頭,係時候要搵返隻。。。

via HKEPC IR 5.1.14 - Android(5.1.2F)

甘其實點解你地吾買有延長綫果種?

回覆 46# lyjhf2006

款式選擇無咁多

lyjhf2006 發表於 2024-5-23 23:08

呢D要專用線咁麻煩, 用返8字線嗰D好過啦
200W 又大又重, 根本唔會直接插上牆

lyjhf2006 發表於 2024-5-23 23:08

呢隻好似係ego?壞左又要搵佢買過條,8字線唔洗咁貴又易買到

via HKEPC IRF 5.1.14 - iOS(5.1.1)

充電寶有無保護板?