請問師兄準備要坐巴士的是哪一段行程?
mingsmac 發表於 2024-5-20 09:16

四國環島, 有1日會由今治踩島波海道, 去到向島坐船去尾道站打個卡, 再即時坐船番向島, 去向島BS坐巴士回今治住宿

我4-5年冇認真踩車。當時行者未有咩人買, 多數人用garmin同bryton。bryton都幾reliable, 你可以留意下有冇啱既。

留意, 要買識auto pause既。我用過左一只igpsport, 要人手pause, 煩到hi hi。

果時因為 "愛國", 完全中伏, 買左唔少垃圾。

一只叫magene速度sensor 99人仔, 垃圾中既垃圾, 9成時間連唔到線。
igpsport C60速度同腳頻sensor, 好啲, 約5成機會連唔到線

我4-5年冇認真踩車。當時行者未有咩人買, 多數人用garmin同bryton。bryton都幾reliable, 你可以留意下有冇 ...
semson 發表於 2024-5-23 10:11

請問師兄, 你放低 單車入便利店, 餐廳食飯, 拎走碼錶時, 個計是auto pause左?  咁帶住行來行去, 會唔會著番計行程?

回覆 14# bigeric

對,冇movement就停,有就自動開返。

碼錶只買2家, GARMIN 同WAHOO, 無了

其他不要試

回覆  bigeric

對,冇movement就停,有就自動開返。
semson 發表於 2024-6-5 22:27

想問D人拎好貴既garmin, 食飯冇理由唔跟身拎走, 咪要直頭停左個trip, 食完再開新?

想問D人拎好貴既garmin, 食飯冇理由唔跟身拎走, 咪要直頭停左個trip, 食完再開新? ...
bigeric 發表於 2024-6-6 10:46

520之后有auto pause
亦都可以人手,唔洗stop